ROOMMATE WANTED

HI GUYS,

I AM MOVING TO DR IN DECEMBER.  WOULD LOVE TO FIND A GOOD ROOMMATE TO SHARE A NICE PLACE.  SOMETHING FURNISHED IN THE  $300-400US PER ROOMMATE RANGE.   PUNTA CAN, CABARETE, SOSUA OR LAS TERRENAS.    ANY SUGGESTIONS FOR FINDING A GOOD HOUSEMATE?

HERE'S ALL U MIGHT WISH TO KNOW…TO BEGIN. IMPORTANT BACKGROUND STUFF, AND NEEDS.   I INTEND TO MAKE THE DR MY HOME.  I AM A VERY QUIET, DECENT FORMER NEW YORK CITY POLICE OFFICER LIVING ON A SMALL PENSION, I ASSURE YOU I AM A GOOD GUY, A GOOD HOUSEMATE AND A GOOD NEIGHBOR. NO DRINKING, NO DRUGS, NO CRAZY.  (BUT THERE IS A TERRIBLE RUMOR GOING AROUND THAT I AM INTELLIGENT AND I HAVE A VAGUE SENSE OF HUMOR.) BIG ISSUE, PERHAPS…I HAVE A SMALL DOG. HER NAME IS FAT FACE.  SHE IS MY KID.  WE'VE BEEN TOGETHER FOR 10 YEARS.   SHE IS A LICENSED, INSURED AND FULLY VACCINATED 13 LB.  IMMACULATE, HYPOALLERGENIC AND NON-SHEDDING WHITE MIXED BREED.   FAT FACE IS OF COURSE ALSO VERY WELL BEHAVED AND EXTREMELY FRIENDLY.  I HAVE RENTED ALL ACROSS THE D.R. OVER THE PAST 20 YEARS, ALL ACROSS THE DR AND FATTY HAS ALWAYS BEEN WELCOME THERE.   
AND…I BRUSH MY TEETH TWICE A DAY AND I AM A GREAT ITALIAN COOK.
I DELIVER MYSELF INTO YOUR HANDS.  CAN U ANYONE HELP OR SUGGEST?

THANKS MANY,
RAYMOND SITRA
LOS ANGELES

Love the intro and background info!!! Not sure I can help you though honey sorry!

Hopefully someone will and we find you a roommate!

MANY THX, GORGEOUS.  JUST IN CASE...KNOW ANY DECENT PLACES? SAME NEEDS? $300-400, FURNISHED, INTERNET, WILL ACCEPT FATSO?  IF U ARE MY ANGEL IN THIS, I WILL MAKEY OU AN EPIC SICILIAN MEAL THAT YOU WILL CONVINCE U TO BE MY HOUSEMATE...

Will post after Maria moves out.

ARROGANTICE wrote:

MANY THX, GORGEOUS.


Please don't post in caps lock.
You'll find the code of conduct here.

https://www.expat.com/forum/viewtopic.php?id=461074

Thank you.

Hi everyone,

@Arrogantice, you can also drop an advert under the Shared accommodation in Dominican Republic section. Your advert will get a better visibility and it might help you to find a housemate.

Good luck

Chris
Expat.com

Thx Tinker...hope u all are safe.  Looking forward to ur reply