Conhecer brasileiros que vive em albania

Gostaria de fazer amizades com brasileiros que vive em albania.

ô lá estou pensando como é viver na albania ,ê se é facil viajar,relacionar,comos visinhos de outro pais. sei que meu estilo é albanes! ...mas pensso que no frio temos de ter provisões....como é com voce?

'"Unë jam duke menduar se çfarë është sikur të jetoni në Shqipëri, dhe nëse është e lehtë për të udhëtuar, për të lidhur, me njerëz të tjerë nga vende të tjera. E di që stili im është shqiptar! ... por unë mendoj se në të ftohtë ne duhet të kemi dispozita ... si është me ju? '"

SIM EM TODA EUROPA!....QUÊ ACHAS?...BOM NÊ!....

O quê eu quero dizer a vocês é : eu nasci Albânia e levo a vida no Brasil!

Nova discussão